radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, prometno nesrečo, v kateri se je udeleženec lažje telesno poškodoval, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, štiri povoženja divjadi ter dva požara.

S področja kriminalitete je bila obravnavana grožnja, kaznivo dejanje zatajitve in dve tatvini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Včeraj, okrog 14. ure, je na pomurski avtocesti zagorel osebni avtomobil, na območju Gornje Radgone pa so policisti obravnavali požar na zabojniku za odpadni papir.

Do 24. marca bomo v nacionalni akciji "VARNOSTNI PAS" poostreno spremljali dosledno uporabo varnostnega pasu in ustrezno uporabo zadrževalnih sistemov med prevozi otrok v cestnem prometu.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran