radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 130 klicev.

Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 3 vozila. S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 6 primerih.

Popoldan je v koprski trgovini varnostnik zalotil moškega, ki je kradel artikle. Zadržali so ga do prihoda policistov. 37-letniku sledi kazenska ovadba.

Na počivališču Studenec so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je potekla registracija. Odvzeli so registrske tablice, vozniku pa izdali plačilni nalog, ker je vozil vozilo, ko prometno dovoljenje ni bilo veljavno. Plačilni nalog sledi tudi za lastnico vozila, ker vozilo ni bilo obvezno zavarovano.

Ob 15.50 je na urgenci v Sežani razgrajal in žalil osebje moški pod vplivom alkohola. 50-letnemu domačinu so policisti odredili pridržanje, izdan mu je bil plačilni nalog za kršitve.

Ob 16.50 so imeli na Jelšanah v postopku dva voznika osebnega avtomobila. Prvemu, 49-letnemu državljanu Hrvaške, so zasegli vozilo, ker je vozil v času prepovedi (odvzeto vozniško dovoljenje). Z njim je bil opravljen hitri test za droge, ki je bil pozitiven, odrejen je bil strokovni pregled.
Za njim je pripeljala še 28-letna državljanka Hrvaške, ki nima vozniškega dovoljenja, tudi njej so zasegli vozilo. Za oba voznika sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.40 so v Izoli zasegli osebni avtomobil 31-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran