radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, pet povoženj divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, pet kršitev javnega reda in miru in zasegli smo vozilo, ker je voznik v Lendavi vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje grožnje, tatvino mobilnega telefona in dve tatvini panelnih ograj.

Obravnavali smo štiri prometne nesreče z materialno škodo in eno prometno nesrečo v kateri je kolesarka zadobila lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen dva krat v zasebnem prostoru in tri krat na javnem kraju, vsi kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran