radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniDva neznanca v trgovini na Ajdovskem kradla žgane pijače
Danes, 26. marca v dopoldanskem času, smo bili obveščeni o tatvini prodajnih izdelkov v večji trgovini v Ajdovščini. Po sedaj zbranih podatkih sta dva neznana moška, stara med 35 in 40 let, iz trgovine ukradla 14 steklenic različnih alkoholnih pijač v skupni vrednosti 518 evrov. Primer kaznivega dejanja policisti PP Ajdovščina še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Iz skladišča podjetja ukradli baterijski stroj za pritrjevanje v beton
Policisti PP Nova Gorica so obravnavali nedavno tatvino v Šempetru pri Gorici. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pred kratkim pristopil do prostorov ene od gospodarskih družb v Šempetru pri Gorici in kasneje iz skladišča odtujil baterijski stroj za pritrjevanje v beton znamke Hilti BX 3-L-A22. Primer kaznivega dejanja Policija še preiskuje.

Tatvina vodne črpalke na Ajdovskem
Policisti PP Ajdovščina so včeraj, 25. marca v dopoldanskem času, na območju Lokavca (občina Ajdovščina) obravnavali tatvino vodne črpalke. Neznani storilec je med 22. in 25. marcem letos vlomil v barako in iz notranjosti ukradel vodno črpalko znamke Variolux, vredno okoli 500 evrov. S strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Ajdovščina o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V Goriških Brdih kradli registrske tablice
Policisti PP Nova Gorica so danes, 26. marca dopoldne, obravnavali tatvino registrskih tablic iz dveh vozil v naselju Ceglo (občina Brda). Po prvih zbranih obvestilih je neznani storilec v času od včerajšnjega popoldneva do današnjega dopoldneva odvzel obe registrski tablici iz osebnega avtomobila in kombija; motorni vozili sta bili parkirani na parkirnem prostoru ob eni od stanovanjskih hiš v omenjenem naselju. Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje.

Poškodovanje parkiranega vozila na Goriškem
Policisti PP Tolmin so včeraj, 25. marca dopoldne, obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari v Kromberku pri Novi Gorici. Po sedanjih ugotovitvah je neznani storilec 19. januarja letos z neznanim predmetom poškodoval osebno vozilo (poškodba zadnjega desnega blatnika in prednjih ter zadnjih desnih vrat), ki je bilo parkirano na parkirišču v Kromberku pri Novi Gorici.

Na Tolminskem se je neznanec znesel nad parkiranim vozilom
Policisti PP Tolmin so včeraj, 25. marca v večernih urah, obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila (po 220. členu KZ-1) pred večstanovanjsko hišo na območju Tolmina, kjer je zaenkrat še neznani storilec poškodoval oz. odlomil nosilec brisalca zadnjega stekla na osebnem avtomobilu oškodovanca. S tem dejanjem je bila oškodovancu povzročena materialna škoda v višini približno sto evrov. Tolminski policisti bodo glede na vsa ugotovljena dejstva obravnavanega primera podali ustrezen ukrep.

Povoženje divjadi
Danes, 26. marca ob 6.33, smo bili obveščeni, da je voznica osebnega avtomobila med vožnjo med Kostanjevico na Krasu in Opatjim selom zbila srno, ki je nenadoma stekla na vozišče. Po trku z avtomobilom je omenjena divjad zbežala v bližnji gozd, na vozilu je nastala manjša poškodba. Na vozilu je nastala majhna poškodba. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji, so policisti PP Nova Gorica odstopili od ogleda kraja prometne nezgode.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran