radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 101 klic. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 56:

  • devet s področja kriminalitete, od tega eden o poškodovanju tuje stvari in eden o nasilju v družini;
  • 21 s področja prometne varnosti, od tega 11 o prometnih nesrečah z materialno škodo, enemu vozniku so policisti zasegli vozilo;
  • štirje s področja javnega reda in miru;
  • štirje o dogodkih.

policija splosniPoškodovanje tuje stvari:
Radovljiški policisti so včeraj okrog 18. ure obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru. Po podatkih s katerimi razpolagamo je neznanec z vozila odtrgal brisalec in s tem lastniku povzročil premoženjsko škodo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o dogodku in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Prometne nesreče z materialno škodo:
Škofjeloški policisti so včeraj dopoldan obravnavali prometno nesrečo dveh vozil. Pri vožnji izven naselja je voznik zmanjšal hitrost in počakal na prosto pot za zavijanje levo. Takrat je za njim z neprilagojeno hitrostjo pripeljal 26-letni voznik, ki se ni uspel pravočasno ustaviti in je z avtomobilom trčil v njegov avtomobil. Zanj policisti vodijo prekrškovni postopek.

Blejski policisti so včeraj dopoldan obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 75-letni voznik na parkirišču z avtomobilom trčil v pravilno parkiran avtomobil. Zaradi nepravilnega premika policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so včeraj okrog 22. ure obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 28-letna voznica izsilila prednost vozniku in z avtomobilom trčila v njegov avtomobil. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Škofjeloški policisti so danes zjutraj ustavili in kontrolirali 28-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Nesreči pri delu:
V proizvodnem obratu na območju Kranja je včeraj pozno popoldan prišlo do nesreče pri delu. Pri pretovarjanju bremena je na delavca padel težji predmet in mu poškodoval roko. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Obveščen je bil inšpektor za delo.

Škofjeloški policisti so obravnavali moškega, ki je opravljal delo s cepilnikom za drva. Pri tem so se mu oblačila ujela v cepilnik in mu poškodovalo nogo. Zaradi hujših poškodb je bil s helikopterjem Slovenske vojske odpeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran