radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes zjutraj smo dobili prijavo ropa v eni od stanovanjskih hiš na območju Šareda pri Izoli. Kaznivo dejanje sta izvršila najmanj dva storilca, ki sta ob tem uporabila silo ter oškodovanca tudi poškodovala. Protipravno sta si prilastila večjo vsoto denarja in nekaj drugih predmetov.

Kriminalisti in policisti Policijske uprave Koper obravnavajo kaznivo dejanje ropa (po 206. členu Kazenskega zakonika). Trenutno poteka intenzivno zbiranje obvestil in dokazov, s ciljem odkritja storilcev, sledov in predmetov navedenega kaznivega dejanja.

Vse, ki bi imeli v povezavi s tem kakršnekoli koristne informacije, predvsem o morebitnih sumljivih oseb ali vozil v zadnjem času na širšem območju Šareda, prosimo, da to čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran