radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes, okoli poldneva, smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila pred predorom Ločica, v smeri proti Ljubljani.

Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega avtomobila, ki je nenadno zavrla, vanjo pa je trčil voznik tovornega vozila s priklopnikom. Drugi voznik tovornega vozila s priklopnikom, ki je vozil za vozilom, ki je trčilo v osebno vozilo, je uspel svoje vozilo pravočasno ustaviti in preprečiti trčenje v pred seboj vozeče tovorno vozilo, je pa vanj trčil tretji voznik tovornega vozila, ki je za njim pripeljal s prekratko varnostno razdaljo.

Voznici osebnega vozila, ki je nenadno zavrla in vozniku tovornega vozila, ki je vozil s prekratko varnostno razdaljo, smo izdali plačilna naloga.

Avtocesta je na tem odseku že odprta za ves promet.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran