radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 177 klicev, med temi 94 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 14 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije,
  • 1 vozniku je bilo zaseženo vozilo,
  • 9 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4 v zasebnem prostoru,
  • 1 požar.

Kriminaliteta
Na območju Ptuja smo dopoldne obravnavali vlom v poslovni prostor podjetja, od koder je bila odtujena večja količina pločevine. Po nestrokovni oceni je bilo podjetje oškodovano za približno 2.500 evrov. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Postopek s tujci v notranjosti
V bližini Šentilja so policisti obravnavali 5 tujcev, ki so nameravali zapustiti Slovenijo, v smeri Avstrije. V postopku je bilo ugotovljeno, da gre za tujce, ki so bili pred tem že nastanjeni v Azilnem domu kot prosilci za mednarodno zaščito. V postopku so pa podali ponovno namero za mednarodno zaščito, zaradi česar so bili odpeljani v Azilni dom.

Boštjan Velički
vodja službe
Policijska Uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran