radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, eno kaznivo dejanje, eno kršitev javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirišču, delovno nesrečo in manjši požar.

Prometne nesreče z gmotno škodo so se zgodile v Murski Soboti, Veščici, Nemčavcih, Radmožancih in Grabonošu. V Tešanovcih pa je voznik traktorja zaradi neupoštevanja prednosti pri zavijanju trčil v kolesarja, ki se je pri tem lažje poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino hlodov v Mačkovcih.

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru v Lokavcih. Kršiteljica se je ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Delovna nesreča se je zgodila v podjetju v Odrancih, kjer se je delavec v proizvodnji lažje poškodoval.

Včeraj okrog 19. ure smo bili obveščeni o požaru na območju reke Mure med Benico in Petišovci. Ugotovljeno je bilo, da je zagorela trstika na hrvaški strani meje. Požar so pogasili gasilci in tako preprečili, da bi se le-ta razširil.

Danes bo malo več aktivnosti potekalo na cestah na območju policijske postaje Murska Sobota. Policisti bodo namreč izvedli nadzor nad vozniki tovornih vozil, prav tako pa bodo opravljali tudi meritve hitrosti z radarjem.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran