radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNeznanca v Ročinju vlomila v stanovanjsko hišo in kradla zlatnino
Včeraj, 27. marca v popoldanskem času, so policisti PP Nova Gorica obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v naselju Ročinj (občina Kanal ob Soči) v času odsotnosti stanovalcev. Po prvih zbranih podatkih sta dva neznana storilca po izvršenem vlomu v notranjosti objekta našla in si prilastila zlatnino. Kasneje sta nepridiprava kraj zapustila in z odvzetimi predmeti odšla neznano kam. S tem nezakonitim dejanjem je bila oškodovancem povzročena materialna škoda za okoli 400 evrov. Policisti PP Nova Gorica okoliščine kaznivega dejanja še preiskujejo.

Voznica avtomobila na prehodu za pešce za pešce oplazila peško
Danes, 28. marca zjutraj, smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v Šempetru pri Gorici (Vrtojbenska cesta), kjer je voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce z levim vzvratnim ogledalom oplazila peško. Slednja je bila pri tem predvidoma lažje telesno poškodovana. Prometni policisti so zoper povzročiteljico prometne nesreče uvedli prekrškovni postopek zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa (vožnja z vozilom na prehodu za pešce, kršitev prvega odstavka 41. člena ZPrCP).

V naletu več vozil v predoru Panovec pri Novi Gorici več oseb telesno poškodovanih
Policija je bila včeraj, 27. marca ob 16.32, obveščena o prometni nesreči II. kategorije v predoru Panovec, na cesti med Rožno Dolino in Novo Gorico zaradi naleta štirih vozil (trije osebni avtomobili in kombi). Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta se dejansko zgodili dve prometni nesreči zaradi neupoštevanja varnostne razdalje, udeleženci so vozili v smeri Nove Gorice. Povzročitelj prve prometne nesreče je takoj po nezgodi s kraja odpeljal in ko bo izsleden, bo zoper njega zaradi odgovornosti za storitev prekrškov prometne zakonodaje uveden prekrškovni postopek. Povzročitelju druge prometne nesreče (vozniku kombjja) je bil na kraju izdan plačilni nalog. V prometni nesreči so bili predvidoma lažje poškodovani voznik enega od udeleženih osebnih vozil (znamke Citroen) in trije sopotniki v tem vozilu. Kasneje so poiskali zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici.

Poškodovanje parkiranega vozila
Policisti PP Nova Gorica so včeraj, 27. marca v popoldanskih urah, obravnavali poškodovanje parkiranega avtomobila (poškodba zadnjega levega blatnika vozila) na parkirišču v Šempasu. Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran