radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 104 klice.

Obravnavali so 6 prometnih nesreč z materialno škodo, 1 z lažjimi in 1 s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 1 tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 5 primerih.

Ob 12.13 smo bili obveščeni, da je v Kopru osebni avtomobil trčil v kolesarja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo zaradi odvzema prednosti povzročil 68-letni voznik osebnega avtomobila, ki je na krožišču Ljubljanske ceste in Ankaranske ceste trčil v 22-letnega kolesarja. Kolesarja so poškodovanega odpeljali v SB Izola (lažje poškodbe). Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Za oba državljana Filipinov (včerajšnje obvestilo - prevažanje nezakonitih migrantov) je bil popoldan po zaslišanju pri preiskovalnemu sodniku odrejen pripor.

Ob 15. uri je na železniški postaji v Kopru kršil javni red in mir moški, ki je prijavitelja pozival k pretepu in mu grozil. Policisti so 66-letnega kršitelja izsledili in mu izdali plačilni nalog. S kršitvami pa ni prenehal, zato so mu odredili pridržanje.

Na hodniku v izolski bolnišnici je nekdo ukradel torbico z gotovino in dokumenti. Torbico je nato odvrgel v kontejner za smeti, vendar je v njej manjkala gotovina.

Ob 17.07 smo bili obveščeni o prometni nesreči na cesti Orehek - Hruševje. Na kraj so odšli tudi reševalci in gasilci, ki so vozniku pomagali iz avtomobila. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je 47-letni voznik peljal iz Hruševja proti Orehku in v klancu navzgor, v blagem desnem ovinku, izgubil oblast nad vozilom. Obrnilo ga je za 180 stopinj okrog svoje osi, zatem je zdrsel v desno izven vozišča, kjer je z bokom (voznikova vrata) trčil v obcestno drevo. Pri trčenju se je voznik huje poškodoval, odpeljali so ga v UBKC Ljubljana.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran