radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniKršitev javnega reda in miru ter kaznivo dejanje grožnje
V petek 29.3.2024 smo bili policisti obveščeni o pretepu v enem od poslovnih prostorov na območju Nove Gorice. Na kraju so policisti ugotovili, da je 54 letnik sedel pred poslovnim prostorom, pri čemer ga je 72 letni domačin prosil, če se lahko umakne, ker bo očistil površino pred skladiščem, kar pa je kršitelj zavrnil in se najprej verbalno, nato pa še fizično spravil na oškodovanca. Oškodovani 72 letni moški iz Nove Gorice je pri tem utrpel lahke telesne poškodbe. Policisti so o dogodku obvestili tudi dežurno državno tožilko, zoper 54 letnika pa bodo vložili kazensko ovadbo zaradi KD Grožnje po 2. odstavku 135. člena Kazenskega zakonika.

Tatvina alkoholne pijače v trgovini
Policisti smo 29. 3. 2024 obravnavali kaznivo dejanje tatvine alkoholne (žgane) pijače v enem od trgovskih centrov v Novi Gorici, katerega sta izvršila dva mladoletnika. Na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici bo podana kazenska ovadba.

Prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami
V petek 29.3.2024, ob 18:15 uri smo bili policisti obveščeni, da je v Grgarju prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in kolesarje. Policisti so na kraju ugotovili, da je 51-letni kolesar trčil v osebni avtomobil, ki je bil ustavljen ob cesti. Kolesar je v prometni nesreči utrpel predvidoma lahke telesne poškodbe. Kolesarju so policisti izdali plačilni nalog.

Kristjan Mlekuš
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran