radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDne 30. 3. 2024, ob 12.42 uri se je na križišču Erjavčeve ulice in ulice Na poljanah (pri prometni šoli) v naselju Maribor, zgodila prometna nesreča II. kategorije v kateri so bila udeležena štiri vozila. V nesreči so bile udeleženi osebni avtomobil znamke Toyota, tip Auris, črne barve, osebni avtomobil znamke Peugeot, tip 307, sive barve, osebni avtomobil znamke VW, tip Passat, rdeče barve in osebni avtomobil znamke Peugeot, tip 308, sive barve. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje v rdečo luč na semaforiziranem križišču enega izmed udeleženih voznikov.

Morebitne očividce prometne nesreče naprošamo, da pokličejo na interventno številko Policije 113 oz. anonimno številko Policije 080 1200.

Milenko Petrovič
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran