radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV petek, 29. 3. 2024, je nekaj minut po 19. uri, v križišču Ljubljanske in Rojske ceste v Domžalah, prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila. V navedeno križišče je pripeljal voznik belega skuterja, v nasprotni smeri je peljalo službeno vozilo policije, voznik osebnega vozila rdeče barve pa je stal pred semaforjem na katerem je gorela rdeča luč. Voznik skuterja je v križišče pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in nato naglo spremenil smer vožnje, ter zato trčil v voznika rdečega osebnega vozila pred semaforjem. Voznik skuterja je padel, nato pa se takoj pobral in odpeljal s kraja nesreče, med tem pa trčil še v službeno vozilo policije. Policisti voznika skuterja niso uspeli izslediti, med tem pa je s kraja odpeljal tudi voznik rdečega osebnega vozila.

Naprošamo voznika rdečega vozila, da se zglasi na Postajo prometne policije Ljubljana, Grič 56 ali pokliče na telefonsko številko 01/583 88 20 ali 113. Prav tako naprošamo za informacije vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku skuterja.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran