radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Policisti Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo na številki policije 113 za komunikacijo v sili v času od 5. ure 30.3.2024 do 5.ure 31.3.2024 prejeli 376 klicev, med katerimi je bilo 99 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 20 s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin in poškodovanj tuje stvari. 3 osebe smo pridržali po določilih Zakona o kazenskem postopku.
  • 18 prometnih nesreč. V 5. prometnih nesrečah je bilo 5 oseb lahko telesno poškodovanih. V ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Od tega je bilo 7 prometnih nesreč z udeležbo divjadi.
  • 14 kršitev javnega reda in miru. Od tega 8 kršitev na javnem kraju in 6. kršitev v zasebnih prostorih. 1. osebo smo pridržali do streznitve.

Odmevnejši dogodki:
Policisti PP Ptuj so 30.3.2024 okrog 18:30 obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na območju PP Ptuj, ko je neznani storilec vstopil v hišo in iz notranjosti odtujil več predmetov, ter s tem povzročil za okoli 16.000 EUR materialne škode. Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo na Ptuju.

Včeraj dopoldne je moški vstopil v lekarno na območju PP Slovenska Bistrica. Pristopil je do prodajnega pulta, zagrozil zaposlenima, iz predala pa odtujil zdravila in pobegnil. Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila.

Albin Gradišnik, spec.
vodja izmene
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran