radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 48 urah sprejeli 215 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 98:

  • 13 s področja kriminalitete, od tega eden o lahki telesni poškodbi, o tatvini in o vlomu;
  • 29 s področja prometne varnosti, od tega eden o nevarni vožnji v cestnem prometu, dva o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in pet o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • 25 s področja javnega reda in miru, od tega osem o kršitvi na javnem kraju in štirje o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • pet o dogodkih, od tega dva o požaru in dva o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Škofjeloški policisti so bili včeraj ob 7.30 obveščeni o vlomu v poslovni prostor. Neznani storilec je skozi okno nasilno vstopil v notranjost in si prilastil manjšo vsoto denarja ter alkoholne pijače. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Nevarna vožnja:
Gorenjski prometni policisti so v petek okoli 23. ure obravnavali voznika, ki je z avtomobilom temne barve in karavan izvedbe po ulicah širšega območja občine Jesenice z nevarno vožnjo ogrožal druge udeležence v cestnem prometu. Ker je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja so mu ga zasegli. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. Zato pozivajo morebitne oškodovance, ki bi bili ob nevarni vožnji voznika ogroženi, da se jim javijo. Več na facebook strani PU Kranj: https://www.facebook.com/share/p/uouySUFKLZ1m5YE5/ O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Prometni nesreči s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so bili v petek malo pred 15. uro obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 32-letni voznik z avtomobilom trčil v peško, ki je prečkala cesto po prehodu za pešce. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 15. ure obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 56-letni kolesar zaradi neprilagojene hitrosti med vožnjo po klancu navzdol zapeljal na makadamski del vozišča in padel. Bil je lahko telesno poškodovan. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 10.40 ure obveščeni o prometni nesreči na relaciji Podblica-Zgornja Besnica. 20-letna voznica je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad avtomobilom in se prevrnila. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Padec osebe:
Radovljiški policisti so včeraj dopoldan obravnavali padec osebe z lestve. Po podatkih s katerimi razpolagamo je 32-letni moški v stanovanjski hiši opravljal manjša dela, pri tem mu je aluminijasta lestev zdrsnila in se je pri padcu z nje lahko telesno poškodoval. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Požar:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 18. ure obveščeni o požaru v gozdu, kjer se je pregrel motor na štirikolesniku, ki je nato v celoti zgorel. Nastala je materialna škoda. Požar so pogasili gasilci. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran