radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPreteklo nedeljo smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo pri streljanju s karbidom, pridržali eno osebo in pet primerov povoženja divjadi.

Ob 15.56 smo bili obveščeni, da je v naselju Mekotnjak padel kolesar. Policisti so na kraju ugotovili, da je tuj državljan med vožnjo s kolesom v klanec, izgubil ravnotežje ter padel po vozišču. Pri tem se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti na počivališču avtoceste obravnavali dve tatvini goriva iz rezervoarjev tovornih vozil soboški policisti pa so obravnavali tatvino torbice iz osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 23.40 smo bili iz bolnišnice obveščeni, da je pri njih poiskal zdravniško pomoč mlajši mladoletnik, ki se je poškodoval pri streljanju s karbidom. Zaradi dobljenih poškodb bo odpeljan na nadaljnje zdravljenje v UKC Maribor. Policisti so z zbiranjem obvestil do sedaj ugotovili, da se je fant poškodoval pri streljanju s karbidom nekje na območju naselja Pečarovci.

V Murski Soboti je bil ob 11.40 zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku odrejeno pridržanje na PP Murska Sobota.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran