radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejeli 53 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 23:

  • trije s področja kriminalitete, od tega dva o tatvini;
  • dva s področja prometne varnosti;
  • pet s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju;
  • trije o dogodkih, od tega eden o povoženi divjadi.

policija splosniTatvina:
Tržiški policisti so bili danes okoli 6. ure obveščeni o tatvini kolesa. Neznani storilec si je iz odprte garaže prilastil e-kolo, znamke Giant Stance E+2, temno zelene barve. Lastnika je s tem dejanjem oškodoval za nekaj tisoč evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Previdnost pri obisku gora ne bo odveč
Vaše aktivnosti npr. obisk gora, planin, jezer, izletniških krajev, adrenalinskih dogodivščin načrtujte preudarno in se na vaš cilj odpravite v primernem vremenu in času. Primerno opremljeni in ture prilagodite svojim psihofizičnim sposobnostim. Zaradi morebitnih spreminjajočih vremenskih razmer, snežnih pasti in s tem nevarnosti za nesreče vam pred odhodom v gore svetujemo sprotno spremljanje (ARSO: https://vreme.arso.gov.si/plazovi; Službe za varstvo pred snežnimi plazovi: https://www.facebook.com/SVSPZelenicaTrzic; Gorske reševalne zveze Slovenije: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064380982130 in Planinske zveze Slovenije: https://www.facebook.com/PlaninskaZvezaSlovenije). Želimo, da ste v gorah varni.

Preventivne nasvete za planince, pohodnike in gornike si lahko preberete tudi na spletni strani policije: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/120585-razmere-v-gorah-so-zimske-zato-pohodnike-opozarjamo-na-dobro-predhodno-pripravo-ustrezno-opremo-in-dodatno-previdnost

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran