radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 115 klicev.

Obravnavali so 20 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 5 tatvin, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 4 primerih.

Nekdo je v Kopru poskušal vlomiti v parkomat. Po sprožitvi alarma je pobegnil.

Ob 12.05 je 68-letna voznica osebnega avtomobila v Kopru odvzela prednost 24-letnemu kolesarju, ki je po trčenju padel in se lažje poškodoval. Povzročiteljici so izdali plačilni nalog.

V Strunjanu je nekdo vlomil v počitniško hišo, pregledal prostore, odnesel pa ni nič, saj v hiši ni bilo vrednejših predmetov.

V Luciji je nekdo ženski ukradel prenosni računalnik. Torbo je odložila v predprostoru prodajalne, ko se je vrnila, prenosnika ni bilo več. Vreden je 500 evrov.

V Kačičah je psa prijaviteljice napadel sosedov pes. Policisti bodo poslali dopis na UVHVVR, lastnici psa pa izrekli globo.

Ob 23.10 je zagorelo v Butarih. Pogoreli so trije kontejnerji za smeti v celoti, poleg pa še dva delno. Škode je za 4000 evrov. Policisti zbirajo obvestila.

Ob 1.11 so v Kopru ustavili 41-letnega voznika osebnega avtomobila. Voznik je odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled, odrejeno mu je bilo pridržanje in odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 1.17 so na počivališču Ravbarkomanda ustavili osebni avtomobil Hyundai, ki ga je vozil 40-letni državljan Nemčije. Prevažal je 6 državljanov Sirije, prosilcev za azil. Vozniku sledi kazenska ovadba, tujci so ponovno izrazili namero za mednarodno zaščito

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran