radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 220 klicev, med temi 100 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 20 kaznivih dejanj,
  • 12 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 3 vozila smo zasegli voznikom,
  • 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 1 v zasebnem prostoru,
  • 1 požar.

policija splosniObravnavani tujci
Na območju Maribora smo obravnavali štiri tujce, 3 državljane Sirije in 1 državljana Palestine, ki so zaprosili za mednarodno zaščito.

Kriminaliteta
Na območju PP Ormož je bilo vlomljeno v poslovni prostor, odtujeni so bili cigareti, skupna materialna škoda znaša 3.000 eur. O kaznivem dejanju še zbiramo obvestila.

Včeraj popoldne smo bili obveščeni o tem, da je moški vstopil v lekarno v Mariboru in tam odtujil zdravila, policisti so ga še isti dan izsledili v Mariboru, mu odvzeli prostost in odredili pridržanje.

Prometna varnost
Med vožnjo s kolesom je v Mariboru padel 72-letnik, odpeljan je bil v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da se je lažje poškodoval.

V Mariboru sta trčila tudi voznik osebnega avtomobila in pešec, ki je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da se je lažje poškodoval.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran