radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, 3. aprila zjutraj, je bila Policija obveščena, da je bilo tekom noči vlomljeno v poslovne prostore ene od trgovin v Ajdovščini (Goriška cesta), kjer je neznani storilec ukradel večje število očal in drugih predmetov.

S tem protipravnim ravnanjem je bila gospodarski družbi povzročena velika materialna škoda v višini več deset tisoč evrov. Natančna količina odtujenih predmetov oz. nastala škoda bo znana po opravljeni inventuri.

Novogoriški kriminalisti in policisti PU Nova Gorica izvajajo aktivnosti, da bi izsledili neznane storilce, in hkrati prosijo vse, ki bi imeli o vlomu in tatvini navedenih predmetov kakršne koli koristne informacije, da jih sporočijo policistom Policijske postaje v Ajdovščini na telefonsko številko (05) 365 72 00 ali elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo. Prav tako lahko pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran