radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali sedem kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče z materialno škodo, šest povoženj divjadi, dve poškodbi vozil na parkirišču, manjši požar in sedem kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali lahko telesno poškodbo, tatvino v trgovini v Černelavcih, kjer je bilo odtujenih več parov športne obutve, tatvino kolesa v Turnišču, vlom v hišo v Rožičkem vrhu, kjer je bila odtujena moška ročna ura, poslovno goljufijo in goljufijo ter kaznivo dejanje zatajitve.

Javni red in mir je bil kršen tri krat na javnem kraju in štiri krat v zasebnem prostoru, vsi kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju pomurske avtoceste.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran