radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejeli 98 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 36:

  • štirje s področja kriminalitete, od tega dva o tatvini in eden o nasilju v družini;
  • sedem s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in eden o prometni nesreči z materialno škodo;
  • deset s področja javnega reda in miru, od tega šest o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • štirje o dogodkih, od tega dva o povoženi divjadi.

policija splosniNasilje v družini:
Kranjski policisti so včeraj okoli 11.30 obravnavali nasilje 44-letnega moškega nad zakonsko partnerico. Moškemu so zaradi nasilnih dejanj izrekli prepoved približevanja. Policisti zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 22. ure obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 22-letni voznik avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred njim vozeči avtomobil. Voznica in njena sopotnica sta bili lahko telesno poškodovani in sta bili odpeljani v zdravstveno ustanovo. Za 22-letnika policisti vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 8.30 obveščeni o prometni nesreči na dovozni površini, v kateri je 20-letni voznik zaradi nepravilnega premika s tovornim vozilom trčil v parkirano vozilo. Zanj policisti vodijo prekrškovni postopek.

Nedostojno vedenje
Tržiški policisti so včeraj okoli 15.30 obravnavali 29-letno žensko, ki se je na javnem kraju nedostojno vedla do druge osebe. Zanjo policisti vodijo prekrškovni postopek.

Prav tako so policisti na območju Kranja včeraj okoli 22.30 obravnavali 43-letnega moškega, ki se je v zasebnem prostoru nasilno vedel do drugih oseb. Zanj policisti vodijo prekrškovni postopek.

Aleš Paplar
samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran