radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, 5. aprila nekaj minut po 14. uri, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o delovni nezgodi na območju naselja Trenta (občina Bovec) in v kateri je življenje izgubil moški; po sedaj zbranih podatkih gre za tujega oz. nemškega državljana.

Po prvih ugotovitvah je do omenjene tragične nesreče med izvajanjem del na enem od tamkajšnjih stanovanjskih objektov. Policisti in kriminalisti PU Nova Gorica nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin tragične nesreče. Policija je o nesreči obvestila poleg preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča in Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici obvestila tudi pristojno delovno inšpekcijsko službo. S strani preiskovalne sodnice je bila odrejena sodna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran