radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejeli 74 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 32:

  • sedem s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu;
  • osem s področja prometne varnosti, od tega dva o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in dva o prometni nesreči z materialno škodo;
  • štirje s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • pet o dogodkih, od tega trije o povoženi divjad.

policija splosniVlom:
Jeseniški policisti so bili včeraj okoli 11.30 obveščeni o vlomu v garažo. Neznani storilec je nasilno vstopil v notranjost skozi okno in si prilastil več kosov orodja. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometni nesreči s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 17.30 obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 61-letna voznica zaradi nepravilne strani vožnje z avtomobilom trčila v kolesarko, ki je takrat pravilno pripeljala nasproti. Kolesarka je bila lahko telesno poškodovana. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti za voznico vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 18.30 obveščeni o padcu voznika mopeda. Po podatkih s katerimi razpolagamo je 45-letni voznik med vožnjo z mopedom po klancu navzdol zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lahko telesno poškodoval. Pomoč na kraju mu je nudilo zdravstveno osebje. Moped je bil neregistriran. Prav tako je vozil pod vplivom alkohola (0,82 mg/l). Z rezultatom preizkusa se ni strinjal, zato so mu policisti odredili strokovni pregled, ki ga je odklonil. Med postopkom se je tudi nedostojno vedel do policistov. Za vse prekrške policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran