radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejeli 133 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 41:

  • šest s področja kriminalitete, od tega eden o nasilni smrti moškega, o poškodovanju tuje stvari in o nezakonitem lovu;
  • 11 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in trije o prometni nesreči z materialno škodo;
  • 12 s področja javnega reda in miru, od tega devet o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru, policisti so pridržali eno osebo;
  • dva o dogodkih.

Nasilna smrt:
O včerajšnjem dogodku na območju Policijske postaje Škofja Loka, v katerem je umrl moški nasilne smrti, smo vas obveščali že včeraj s posebnim obvestilom. Aktivnosti policije še vedno intenzivno potekajo, zato vam zaradi interesa kriminalistične preiskave več informacij še ne moremo posredovati.

policija splosniPoškodovanje tuje stvari:
Kranjski policisti so bili danes okoli 6.30 obveščeni o poškodovanju pnevmatik na več parkiranih avtomobilih. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Krivolov:
Radovljiški policisti so včeraj nekaj čez 8. uro obravnavali sum krivolova. Po podatkih s katerimi razpolagamo je neznani storilec ustrelil divjad. O okoliščinah dejanja policisti še zbirajo obvestila in vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja nezakonitega lova in bodo o vsem obvestili pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Policisti so bili včeraj nekaj po 17. uri obveščeni o prometni nesreči na cestni relaciji Golnik-Senično. 27-letni motorist je v desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lahko telesno poškodoval. Zanj policisti vodijo prekrškovni postopek.

Javni red in mir:
Jeseniški policisti so včeraj nekaj čez 15. uro obravnavali 32-letnega moškega, ki se je nedostojno vedel do gostinskega osebja in gostov v enem izmed gostinskih lokalov. Po prihodu policistov na kraj s kršitvijo ni prenehal in se je nedostojno vedel tudi do njih. Zanj so odredili pridržanje do 12 ur in vodijo prekrškovni postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran