radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, prijeli pet tujcev, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Iz bolnišnice smo bili obveščeni, da je pri njih iskal zdravniško pomoč moški, ki bi se naj poškodoval v prometni nesreči kot voznik motornega kolesa. Policisti so ugotovili, da je voznik motornega kolesa, izven naselja Zenkovci, v levem ovinku zapeljal desno izven vozišča ter padel. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali goljufijo peko spleta, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva, poškodovanje visokonapetostnega električnega kabla, tatvino kolesa, tatvino denarja iz nezaklenjene stanovanjske hiše, grožnjo in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Izven naselja Petišovci je bilo prijetih pet tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. V postopku je bilo ugotovljeno, da so vsi mladoletni. Na kraju so vsi zaprosili za mednarodno zaščito in so bili po končanem postopku odpeljani v azilni dom.

Danes med 14 in 17 uro bodo policisti na strelišču v Mačkovcih izvajali vaje v streljanju. Občane opozarjamo, da je zadrževanje na strelišču ali v bližini lahko nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran