radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 287 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 19 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, tri z lažjimi poškodbami in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj dopoldne obravnavali v Goričici. Povzročila jo je voznica tovornega vozila, ki je pri vključevanju na prednostno lokalno cesto v smeri Proseniškega, zaprla pot motoristu, ki je vozil v smeri proti Dolam. Motorist, kljub zaviranju, trčenja ni uspel preprečiti. V prometni nesreči se je voznik motornega kolesa hudo poškodoval. Voznico bomo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo štirikrat ukrepali v javnih prostorih in enkrat v zasebnih.

Kriminaliteta
Pri delu v gozdu na območju Laškega se je včeraj poškodoval občan. Nanj je padla večja veja in ga hudo poškodovala.

Nekaj pred 16. uro smo bili obveščeni, da je zagorelo v podjetju v Šoštanju in sicer v delu, ki ne obratuje in je v postopku razgradnje. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi kratkega stika na delovnem stroju. Tuja krivda je izključena.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran