radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV prometni nesreči II. kategorije na Ajdovskem lažje poškodovana voznica avtomobila
Danes, 10. aprila nekaj minut po 7. uri zjutraj, smo prejeli obvestilo o prometni nesreči II. kategorije med Vipavskim Križem in Ajdovščino, kjer je voznica osebnega avtomobila zapeljala s ceste. Z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo izven naselja Vipavski Križ, kjer voznica avtomobila ni vozila po desnem smernem vozišču glede na dovoljeno smer vožnje. Posledično je zapeljala levo čez nasprotno smerno vozišče in nato izven vozišča, nato pa se z vozilom zaletela v propust; na vozilu je nastala materialna škoda. 26-letna povzročiteljica prometne nesreče je utrpela predvidoma lahke telesne poškodbe, odpeljana je bila v ZD Ajdovščina, kjer so ji nudili zdravniško pomoč. Zaradi odgovornosti za storitev prekrška po Zakonu o pravilih cestnega prometa ji bo izdan plačilni nalog.

V prometni nesreči I. kategorije s pobegom na območju naselja Bilje udeleženi dve osebni vozili
Danes, 10. aprila ob 9. uri, so policisti PPP Nova Gorica obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom na cesti Bilje – Vrtojba z udeležbo dveh osebnih vozil. Po prvih podatkih je starejši voznik peljal iz naselja Bilje proti Vrtojbi, pri tem pa je drugi zaenkrat še neznani voznik osebnega avtomobila (povzročitelj) trčil v njegovo vozilo in razbil vzvratno zunanje ogledalo na njegovem vozilu. Drugi udeleženi voznik je s kraja odpeljal ne da bi drugemu starejšemu udeležencu nudil ustrezne podatke oz. o tem obvestil policijo. Ko bo pobegli voznik izsleden, bodo prometni policisti zoper povzročitelja uvedli prekrškovni postopek.

Nepridiprav poškodoval reklamni pano
Policiste PP Bovec so včeraj, 9. aprila popoldne, ponovno obvestili o primeru vandalizma na Bovškem, kjer je neznani storilec na travnati nabrežini v bližini bencinskega servisa s črnim sprejem popisal reklamni pano z neprimerno vsebino in po navedenem dejanju kraj zapustil v neznani smeri. S tem nezakonitim ravnanjem je bila oškodovancu povzročena materialna škoda za okoli 500 evrov. Policisti primer preiskujejo v smeri suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari (po prvem odstavku 220. člena KZ-1). Več nasvetov Policije z namenom preprečevanja različnih oblik vandalizma na spletu Policije: https://www.policija.si/svetujemo-ozavescamo/varnost-premozenja/445-brez-vandalizma-je-lepe-zaustavimo-ga

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran