radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 187 klicev občanov. 57 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo.

Na območju Slovenj Gradca smo sinoči ustavili voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel nekaj manj kot promilo in pol alkohola v krvi. Vozniku smo začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trikrat.

Kriminaliteta
V podjetju v Štorah smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 32-letni delavec je med obratovanjem stroja stopil na stiskalnico, ki mu je stisnila nogo. Po prvih podatkih se je v nesreči lažje poškodoval. Tujo krivdo smo izključili.

Okoli treh zjutraj smo bili obveščeni o požaru v Šentjanžu pri Dravogradu. Ogenj je v celoti uničil zapuščen lesen objekt, razširil se je še na sosednjo stavbo in jo poškodoval. Vzrok požara še ni potrjen. Ogled kraja še poteka.

Lepo in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran