radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, 11. 4. 2024, je okoli 16.40, v bližini naslova Klanec št. 1 v Komendi prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kolesarja. V bližini naslova je kolesar, ki je vozil po levi strani v isto smer, nenadoma zavil na desno stran ceste, ter trčil v kolesarja, ki je vozil po desni. Po trčenju sta se kolesarja pogovarjala, nato pa je mlajši kolesar, odpeljal s kraja brez da bi nudil svoje podatke poškodovanemu kolesarju.

Za razjasnitev vseh okoliščin tako pozivamo mlajšega kolesarja (starega med 14 in 16 let), suhe postave, črnih las, oblečenega v črno rdeče hlače in temno majico, ki je vozil črno električno kolo, da se zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana.

Prav tako naprošamo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o nesreči ali kolesarju, da pokličejo na Postajo prometne policije Ljubljana, Grič 56 na telefonsko številko 01/583 88 20 ali 113.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran