radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure dne 12.4.2024 do 5.ure 13.4.2024 prejeli 406 klicev, med katerimi je bilo 121 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 28 obvestil s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin, poškodovanje tuje stvari, goljufij.
  • 32 prometnih nesreč, v eni prometni nesreči se je ena oseba hudo telesno poškodovala ena pa lahko, v dveh prometnih nesrečah sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda, od tega je bilo 7 prometnih nesreč z udeležbo živali. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli eno motorno vozilo.
  • 16 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 8 kršitev v zasebnem prostoru in 8 kršitev na javnem kraju. Enega kršitelja smo pridržali do streznitve.

Odmevnejših dogodkov nismo obravnavali.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran