radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, dve prometni nesreči, pet povoženj divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, dva požara, dva ugriza psa in dve kršitvi javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali lahko telesno poškodbo, tatvino ženskega kolesa v Beltincih, tatvino registrskih tablic v Moravskih toplicah in tatvino čebeljih panjev v Dolgi vasi. Obravnavali smo goljufijo, kjer je pri menjavi denarja bila v trgovini ogoljufana prodajalka.

V Ljutomeru je padel voznik kolesa z motorjem in se je lažje poškodoval. Policisti smo obravnavali tudi prometno nesreče z materialno škodo.

Javni red in mir je bil kršen tri krat na javnem kraju in en krat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Obveščamo, da bo do 21. aprila potekala akcija za večjo varnost voznikov enoslednih vozil. Policisti bomo med akcijo izvajali poostrene nadzore na cestnih odsekih, ki jih motoristi uporabljajo najpogosteje. Opozarjamo. Motoristi bodite previdni, svojo hitrost prilagodite svojemu znanju in razmeram na cesti.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran