radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo nedeljo smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru in dva primera povoženja divjadi.

Ob 11.43 uri smo bili obveščeni, da je izven naselja Petanjci padel voznik motornega kolesa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik motornega kolesa, zaradi neprilagojene hitrost, v ostrem desnem ovinku zapeljal levo izven vozišča ter padel. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila z oznako MS NZ-378, izsiljevanje ter poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Danes, med 12 in 18 uro, bodo policisti tukajšnje policijske uprave izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Zaradi tega opozarjamo občane, da je zadrževanje v okolici in na strelišču lahko nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danesopravljali na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran