radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 249 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 6 prometnih nesreč z materialno škodo.

Dvema voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj, smo zasegli vozili.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta
Včeraj dopoldne smo bili obveščeni o obsežnejšem požaru v Pongracu, na območju Policijske postaje Žalec. Ogenj je v celoti uničil gospodarsko poslopje. Zaradi močnega vetra se je požar razširil še na bližnjo stanovanjsko hišo ter bližnji apartmajski objekt in oba močno poškodoval. V celoti je ogenj uničil tudi traktor, ki je bil parkiran v gospodarskem poslopju. Materialna škoda bo zelo visoka. Vzrok požara še ni potrjen. Z ogledom kraja nadaljujemo danes.

Na parkirišču v Arji vasi smo včeraj obravnavali tatvino štirih akumulatorjev. Storilec jih je ukradel iz dveh tovornih vozil.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran