radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklih 24 urah obravnavali šest primerov kaznivih dejanj, dva požara, eno nesrečo pri delu in dva dogodka, kjer sta se osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali smo še dve prometni nesreči, dva primera kršitve javnega reda in miru in štiri primere poškodb vozil s strani divjadi, ter zasegli en osebni avtomobil.

Na področju kriminalitete smo policisti obravnavali en primer kaznivega dejanja nasilja v družini. Pri tem smo storilcu izrekli ukrep prepovedi približevanja. Obravnavali smo primer povzročitve lahke telesne poškodbe pri pretepu, primer kaznivega dejanja zatajitve, spletne prevare, tatvine goriva, tatvine artiklov iz trgovine, en požar na tovornem vozilu, en požar v podjetju, nesrečo pri delu ter dva dogodka, kjer je ena oseba padla z lestve, ena oseba pa je padla pri hoji po stopnišču. Obe osebi sta se pri tem lažje telesno poškodovali.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali en primer prometne nesreče v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Do prometne nesreče je prišlo v bližini osnovne šole, pri ogledu pa smo policisti ugotovili, da je voznik osebnega vozila trčil v otroka, ki je pravilno prečkal vozišče po prehodu za pešce. Otrok je zaradi trčenja dobil lažjo telesno poškodbo. Pri tem policisti opozarjamo vse voznike, da so v bližini šol in vrtcev še posebno pozorni na hitrost vožnje, da z njo ne ogrožajo šibkejših udeležencev kot so pešci in kolesarji. Obravnavali smo še prometno nesrečo v kateri je nastala materialna škoda in štiri primere povoženja divjadi. Zasegli pa smo tudi en osebni avtomobil zaradi vožnje vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Javni red in mir je bil kršen v dveh primerih in sicer v zasebnih prostorih, kršitelji pa so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran