radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 138 klicev.

Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 4 tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 4 primerih.

Ob 8. uri so v Padni ustavili 34-letno voznico osebnega avtomobila, ki je v coni z omejitvijo 30 km/h vozila s hitrostjo 67 km/h. Zaradi obrabljenih pnevmatik so ji začasno odvzete registrske tablice, kršiteljici je bil izdan plačilni nalog (po 41/4-1 ZMV-1) in sledi obdolžilni predlog (po 46/4-4 ZPrCP).

Ob 9.40 pa so ustavili še 37-letno voznico osebnega avtomobila, ki je v coni z omejitvijo 30 km/h v Padni vozila s hitrostjo 70 km/h. Sledi ji obdolžilni predlog (po 46/4-4 ZPrCP).

Dopoldan se je v Kopru sprehajala domačinka, ko se je 58-letnici s povodca iztrgal pes, ki je sprehajalko napadel in ugriznil v nogo. Obiskala je zdravnika. Lastnici psa je bil izdan plačilni nalog, sledi poročilo na UVHVVR.

Ob 22.09 smo dobili prijavo, da je iz lokala v Kopru slišati glasno glasbo, ki moti nočni počitek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je bil povečan hrup z akustičnimi aparati. Gostinski lokal ima veljavno odločbo MOK za podaljšan obratovalni čas ob torkih do 3.00 ure, vendar nima dovoljenja za prekomerno obremenitev s hrupom. Izdan je bil plačilni nalog, sledi hitri postopek za podjetje.

Ob 1.30 so varnostniki 49-letniku preprečili vstop v lokal, saj je bil vstop dovoljen le študentom s študentko izkaznico. Kršitelj ni upošteval ukazov varnostnika, zato so ga zadržali na kraju do prihoda policistov. Žalil je tudi policiste, poleg tega ni imel pri sebi dokumentov. Izdali so mu plačilni nalog za več kršitev (po 89/1-8 ZZasV-1, 7/2 ZJRM-1 in 24/1 ZOIzk-1).

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran