radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 288 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih, 3 nujni.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 42 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 17 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trikrat.

Kriminaliteta
Včeraj, okoli 10 ure, smo bili obveščeni o požaru v Unišah, na območju Policijske postaje Šentjur. Zagorelo je v objektu, del katerega je tudi mizarska delavnica. Po dosedanjih ugotovitvah je do požara prišlo na motorju dozirnega polža za sekance. Ogenj se je razširil v skladišče sekancev in delavnico. Tujo krivdo za nastanek požara smo izključili.

Nekaj pred 20. uro smo bili obveščeni o požaru v Vrhovem, kjer je v garaži stanovanjske hiše zagorelo osebno vozilo. Do požara je prišlo zaradi napake na motorju. Tuja krivda je izključena.

V večernih urah smo požar obravnavali tudi v Radljah ob Dravi. Ogenj je uničil dve osebni vozili, parkirani pod nadstreškom stanovanjske hiše, nadstrešek ter ostrešje stanovanjske hiše. Vzrok požara še ni potrjen.

Na terasi lokala na Lavi v Celju je neznani storilec vlomil v kavni avtomat in ukradel denar. Lastnikom je s poškodovanjem avtomata povzročil za dobrih 1.500 € škode.

Včeraj smo obravnavali še dve tatvini goriva. Iz rezervoarja slovaškega tovornega vozila, parkiranega na parkirišču v Arji vasi, je neznanec ukradel okoli 700 litrov goriva. Iz rezervoarja poljskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje, pa je neznanec ukradel dobrih 400 litrov goriva.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran