radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, dve kaznivi dejanji, kršitev javnega reda in miru, pridržali voznika osebnega avtomobila, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 13.50 smo bili obveščeni, da je izven naselja Krapje prišlo do prometne nesreče med dvema osebnima avtomobiloma. Policisti so ugotovili, da je vzrok prometne nesreče neprilagojena hitrost enega izmed voznikov. V nesreči se je en voznik osebnega avtomobila lažje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivi dejanji zatajitve in povzročitev lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Zaradi suma, da vozi pod vplivom prepovedanih substanc in odklona strokovnega pregleda, je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran