radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 268 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

37 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 14 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in 14 prometnih nesreč z materialno škodo.

Ne pozabite na današnji maraton nadzora hitrosti, ki bo potekal do 18. ure na naslednjih lokacijah: https://policija.si/apps/lokacije_meritev/

Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želimo delovati predvsem preventivno, da bi vozniki z umirjeno vožnjo pripomogli k varnejšim cestam, s takšno vožnjo pa nadaljevali tudi ko ni nadzorov.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trikrat.

Kriminaliteta
V Celju smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel menjalni denar ter nekaj steklenic žganja. Lastniku je škodo povzročil še z razbitjem stekla na vratih.

V Kozjem je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore trgovine ter ukradel večjo količino cigaret, žganja in nekaj drugih stvari.

V Hajnskem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastnik po prvih podatkih ničesar ne pogreša.

Nedovoljen prehod državne meje
V Rogatcu smo včeraj ustavili osebno vozilo, ki ga je vozil državljan Srbije. V vozilu je prevažal štiri državljane Turčije, enega od njih v prtljažniku. Vozniku smo odvzeli prostost in ga bomo kazensko ovadili, turški državljani so zaprosili za mednarodno zaščito.

V Šoštanju smo sinoči ustavili turškega voznika osebnega vozila, ki je prevažal štiri državljane Iraka, ki so zapustili azilni dom. Vozniku smo odvzeli prostost in ga bomo kazensko ovadili, državljani Iraka pa so podali ponovno namero za mednarodno zaščito.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran