radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniGoljufija pri nakupu traktorja
Včeraj so policisti PP Gornja Radgona obravnavali kaznivo dejanje goljufije pri nakupu traktorja. Prijavitelj je preko spletne strani zasledil oglas za prodajo kmetijskega traktorja znamke New Holland za ceno 38.000 evrov. Vzpostavil je kontakt s prodajalcem v tujini in vozilo plačal. Ko pa je hotel kupljen traktor prevzeti je ugotovil, da je osumljeni neznani storilec lažno obljubljal prodajo kmetijskega traktorja pri tem pa je tudi prikazoval lažne podatke podjetja. Policisti o zadevi zbirajo obvestila.

Ob omenjenem primeru opozarjamo občane, naj ne nasedajo lažnim obljubam, predvsem pa ne plačujejo različnih vsot denarja. Pri prodaji ali nakupu preko interneta bodite pozorni na ponudbe, ki odstopajo od običajnih. V kolikor pa ste že oškodovani zadevo prijavite na najbližji Policijski postaji ali pokličete na interventno številko policije 113.

Obravnavani tujci
Na območju Ljutomera je bilo včeraj prijetih 16 tujcev, državljanov Sirije, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito.

Maraton nadzora hitrosti
Današnji maraton nadzora hitrosti, bo potekal do 18. ure na naslednjih lokacijah: https://policija.si/apps/lokacije_meritev/

Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želimo delovati predvsem preventivno, da bi vozniki z umirjeno in defenzivno vožnjo pripomogli k varnejšim cestam, s takšno vožnjo pa nadaljevali tudi takrat, kadar ne potekajo tovrstni poostreni nadzori.

Več informacij na: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/121589-ta-petek-bo-potekal-maraton-nadzora-hitrosti-objavljamo-lokacije-2

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran