radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, zasegli moped, prijeli šest tujcev, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način, pet primerov povoženja divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 15.30 je v Gančanih voznik osebnega avtomobila, zaradi izsiljevanja prednosti v križišču, trčil v kolesarja. Kolesar se je v trčenju lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, zalezovanje, neplačevanje preživnine, ponarejanje listin, zatajitev in napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršiteljica, ki se kljub intervenciji policistov ni hotela pomiriti, je bila pridržana na PP Murska Sobota.

Voznici je bil zasežen moped, ker ne poseduje ustreznega vozniškega dovoljenja za vožnjo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran