radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Jeseniški policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila v sredo, 10. aprila 2004 okoli 17.40 v naselju Moste, v bližini spomenikov in naslova Moste 49, občina Žirovnica. Po podatkih s katerimi razpolagamo je voznik traktorja s prikolico na ozkem delu ceste prehiteval mopedista pred seboj, takrat pa je iz nasprotne smeri pripeljal kolesar, ki je, da bi preprečil trčenje, zapeljal skrajno desno in trčil v ograjo. Na kraju se je mopedist ustavil in kolesarju ponudil pomoč, ki pa jo v danem trenutku ni potreboval. Telesne poškodbe pri kolesarju so bile ugotovljene naknadno.

prometna nesreca moste

Jeseniški policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo neznanega voznika traktorja s prikolico in neznanega mopedista, ki sta bila v tistem času na kraju dogodka, da se oglasita ali pokličeta na Policijsko postajo Jesenice, telefon 04/582 13 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Prav tako prosijo morebitne priče, ki so videle prometno nesrečo ali bi lahko dale koristne informacije za razjasnitev okoliščin prometne nesreče, da se odzovejo in pokličejo na enega izmed zgornjih kontaktov.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran