radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi. Policisti so dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, zasegla osebna avtomobila. V večernih urah sta bila zaustavljena tujca, ki sta v vozilu prevažala tri državljane Sirije, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način.

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, poškodovanje tuje stvari in osebnega avtomobila, nasilje v družini, poškodovanje ali uničenje javnih naprav ter prepovedano prehajanje meje.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja in kršiteljico, ki se ob intervenciji policistov nista pomirila, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran