radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

nadzor prometaV minulem tednu je po vsej državi potekala preventivna akcija za zmanjševanje hitrosti na naših cestah. Pomurski policisti smo v tem času med poostrenimi nadzori ugotovili skupno 203 prekoračitev hitrosti od tega 107 kršitev v naselju. Najvišja izmerjena hitrost v naselju je bila 113 km/h.

V petek, 19. aprila 2024, je v skoraj vseh evropskih državah potekal maraton nadzora hitrosti, ki se mu je pridružila tudi Slovenija. Tega dne so policisti med 6. in 18. uro na vnaprej objavljenih lokacijah poostreno preverjali hitrost voznikov in samo ta dan na območju PU Murska Sobota ugotovili 61 prekoračitev hitrosti (od skupno 203), od tega 25 kršitev v naselju.

Policisti znova pozivamo: Vozniki, spoštujte omejitve in prilagodite hitrost vožnje razmeram na cesti. Ne zaradi strahu pred globo, temveč zaradi svoje varnosti in varnosti drugih.

Več na: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/121623-v-enotedenski-akciji-za-zmanjsanje-hitrosti-na-cestah-policisti-ugotovili-vec-kot-tri-tisoc-krsitev

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran