radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 183 klicev.

Obravnavali so 19 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 1 tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 3 primerih.

V Izoli je nekdo vlomil v klet in ukradel zaklenjen električni skiro, črne barve, znamke Ninebot kickscooter.

Ob 13.30 je na Pahorjevi v Kopru 60-letni voznik osebnega avtomobila ustavil pred prehodom in spustil pešca, nato pa je s skirojem po prehodu pripeljal še 26-letni voznik, v katerega je pri speljevanju trčil. 26-letnika so lažje poškodovanega odpeljali v SB Izola, povzročitelju pa izdali plačilni nalog.

V Parecagu je nekdo vlomil v hišo, iz katere je ukradel gotovino, zbirateljske kovance in nakit.

Prejeli smo prijavo goljufije s kriptovalutami. Oškodovancu so na telefon namestil aplikacijo Anydesk (z njegovo privolitvijo) in mu s pomočjo tega s tremi transakcijami izvršili tatvino več tisoč evrov. Po hitri reakciji so transakcije uspeli zaustavili, zadeva se intenzivno preverja.

V Strunjanu je nekdo državljanki Italije iz turistične namestitve ukradel denarnico z denarjem, dokumenti in bančnimi karticami.

Z gradbišča v Postojni so ukradli hidravlično kladivo, znamke MTB, vredno 8000 evrov.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran