radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniNeznanec si je prilastil pozabljeno denarnico
Včeraj smo bili obveščeni o sumu kaznivega dejanja zatajitev (po petem odstavku 208. člena KZ-1), ki se je zgodilo v času zadnjega vikenda v enem od gostinskih objektov na območju Bovca. Neznani storilec je v omenjenem lokalu našel in si prilastil na mizi odloženo denarnico, v kateri je oškodovanec imel poleg gotovine tudi več bančnih kartic in druge osebne dokumente. Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje.

V manjši prometni nesreči v Šempetru pri Gorici udeleženi osebni vozili
Včeraj, 22. aprila nekaj po 14. uri, so policisti PP Nova Gorica obravnavali prometno nesrečo I. kategorije v Šempetru pri Gorici z udeležbo dveh osebnih vozil. V prometni nesreči nihče ni bil poškodovan. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji so policisti PP Nova Gorica odstopili od ogleda kraja prometne nesreče oz. od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku.

Na glavni cesti pri Anhovem na osebno vozilo padlo drevo
Včeraj, 22. aprila ob 13.20, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na glavni cesti Anhovo – Kanal, izven naselja Rodež (občina Kanal ob Soči), kjer je 32-letnemu vozniku osebnega avtomobila med vožnjo na osebni avtomobil padlo večje drevo. Voznik pri tem ni utrpel telesnih poškodb, cesta je bila nekaj časa za cestni promet zaprta, saj so morali gasilci omenjeno drevo odstraniti z vozišča. Prometni policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Prometna nesreča I. kategorije zaradi neprilagojene hitrosti
Včeraj, 22. aprila v poznih večernih urah, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Novi Gorici (Gortanova ulica) in v kateri je bil udeležen voznik začetnik osebnega vozila. Slednji je vozil po Grčni v smeri Gregorčičeve ulice. Ko je z vozilom pripeljal po klancu navzdol je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad avtomobilom in posledično zapeljal naravnost preko vozišče Gregorčičeve ulice in betonskega robnika na betonsko stopnišče ter zelenico pred stanovanjskim objektom. V prometni nesreči voznik ni bil telesno poškodovan, na vozilu je nastala materialna škoda. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti in t.i. hitri test zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil ali drugih psihoaktivnih snovi, vendar je slednji med postopkom kraj prometne nesreče zapustil in pobegnil neznano kam. Kljub temu pa bodo policisti PP Nova Gorica zoper 29-letnega voznika zaradi odgovornosti za storitev več prekrškov določil Zakona o pravilih cestnega prometa in Zakona o voznikih podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

V prometni nesreči I. kategorije med Branikom in naseljem Preserje udeleženo manjše tovorno vozilo
Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica so včeraj, 22. aprila pozno zvečer, na lokalni cesti na območju Branika obravnavali prometno nesrečo I. kategorije in v kateri je bil udeležen voznik manjšega tovornega vozila. Slednji je med vožnjo iz Branika proti naselju Preserje. Med vožnjo na omenjeni relaciji je zaradi vožnje preveč blizu desnemu robu smernega vozišča trčil v obcestni kamen, nato pa se je njegovo vozilo večkrat prevrnilo po brežini navzdol in na koncu vozilo obstalo na tamkajšnjem travniku. V prometni nesreči voznik ni bil poškodovan, nastala je materialna škoda. Prometni policisti bodo glede na vse ugotovitve zoper voznika podali ustrezen ukrep.

Poškodba osebnega vozila na parkirnem prostoru
Včeraj, 22. aprila popoldne, so policisti PP Tolmin obravnavali poškodbo osebnega vozila na parkirnem prostoru v naselju Breginj (občina Kobarid), kjer je voznik tovornega vozila pri vzvratni vožnji trčil v zadnji del osebnega avtomobila. Na vozilu je nastala materialna škoda. Policisti bodo glede na vsa ugotovljena dejstva zoper voznika tovornega vozila ustrezno ukrepali.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran