radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Pred slabim mesecem dni smo poročali o 33-letniku z območja Žalca, pri kateremu smo pri hišni preiskavi našli in zasegli dobrega pol kilograma kokaina. 33-letnika smo s kazensko ovadbo, zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

V nadaljevanju preiskave smo celjski kriminalisti hišno preiskavo opravili še na območju Dobrne, v objektu, za katerega smo prišli do podatkov, da ga je uporabljal 33-letnik. V objektu smo našli in zasegli nekaj manj kot 8 kilogramov prepovedane droge ekstazi (MDMA). Vrednost zasežene droge pri prodaji na drobno bi znašala okoli 75.000 €.

zaseg droge zalec 1

zaseg droge zalec 2

zaseg droge zalec 3

33-letnika, ki je trenutno v priporu, bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami.

Za omenjeno kaznivo dejanje je zagrožena kazen zapora od enega do desetih let.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran