radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 34 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 84 klicev.

Obravnavali so 8 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 1 tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru ni bilo intervencij.

Dopoldan so v Kopru ustavili 23-letnega voznika osebnega avtomobila iz Izole, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na kanabis in benzodiazepine. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog. Vozilo je bilo izločeno iz prometa zaradi poteka veljavnosti registracije več kot 30 dni. Ker je vozilo last podjetja, sledi hitri postopek zoper odgovorno osebo pravne osebe.

Ob 12.10 so v Kopru zasegli osebni avtomobil 43-letnemu domačinu, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na opijate, kokain, amfetamine in benzodiazepine. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Ob 14. uri sta psa prijavitelja napadla druga dva psa pri Ankaranu in ga tudi poškodovala. Lastnici psov sledi hitri postopek po ZZŽiv, poslano bo tudi poročilo na UVHVVR.

Ob 23.50 so imeli v Kopru v postopku 55-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je preizkus alkoholiziranosti odklonil zaradi zdravstvenih razlogov, zatem je odklonil tudi strokovni pregled. Sledi obdolžilni predlog zaradi odklona strokovnega pregleda.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran