radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 49 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 120 klicev.

Obravnavali so 8 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 1 tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru je bilo 7 intervencij.

Ob 12.30 smo dobili prijavo, da se na bencinskem servisu pri Lazaretu zadržuje moški, pokrit s kapuco, ki je razbil WC školjko. Poleg tega je bil nesramen in žaljiv. Policisti so identificirali 42-letnika, vidno pod vplivom alkohola. Kljub ukazom policistov se ni umiril in je naprej kričal, zato so mu odredili pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog.

Ob 17.10 je v koprskem nakupovalnem središču razgrajal, kričal in grozil moški pod vplivom alkohola. 66-letniku so policisti odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog za več kršitev.

Ob 20.38 je v izolski trgovini neznani moški napadel 17-letnega prijavitelja in ga udaril. Policisti so pregledali okolico, vendar ga niso izsledili. Sledi zbiranje obvestil in po izsleditvi obdolžilni predlog za kršitelja.

Na PP Kozina je državljan Italije, ki začasno prebiva v bližnji vasi, zvečer prijavil, da sta ga napadla soseda. Eden ga je udaril, drugi mu je grozil. Sprejeta je bila kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o dogajanju.

Ob 22.25 je v gostinski lokal v Kopru prišla ženska, ki je verbalno napadala goste in zaposlene. 46-letni ženski so izdali plačilni nalog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran